Webcast studio

Een professionele livestream, webcast of videoproductie realiseren in de buurt van Amsterdam? Ontdek onze studio!

Vraag offerte aan

Webcast studio met een industrieel decor 

Vanuit de Middenfabriek-west, uniek door het indrukwekkende atrium met maar liefst drie verdiepingen, kunnen nu professionele livestreams, webcasts en interactieve videoproducties worden gerealiseerd. De industriële setting biedt een waanzinnig decor voor diverse (hybride) evenementen. Ideaal voor productlanceringen of belangrijke congressen, die een professionele uitstraling verdienen. De studio is in samenwerking met Bazelmans AV opgezet, waardoor alle technische apparatuur en kennis aanwezig zijn. Dankzij de gunstige ligging tussen Amsterdam en Haarlem is SugarCity Events tevens goed bereikbaar, ideaal wanneer er ook live publiek bij is, bijvoorbeeld bij een hybride evenement.

 

Unieke studio met professionele apparatuur

De studio is onder meer uitgerust met drie HD remote camera’s en een HD static overview camera waardoor vanuit diverse hoeken gefilmd kan worden voor een dynamisch beeld. Twee 65’’ displays bieden de mogelijkheid tot het afspelen van video’s, presentaties en graphics. Ook is de SugarCity Events studio voorzien van een uitgebreide audio setup met diverse microfoons en is er een compleet lichtplan aanwezig waardoor de studio naar wens verlicht kan worden. Gastsprekers of publiek kunnen via remote inbellen direct deelnemen aan het gesprek in de studio of vragen stellen. Zo wordt een publiek rechtstreeks bij het evenement betrokken en wordt het evenement echt ‘live’. Voor nog meer dynamiek kan onze studio met de Bazelmans AV studio in Veldhoven worden gekoppeld zodat er tussen locaties kan worden geswitched.

Je eigen livestream event?

Wil jij binnenkort een livestream evenement of een hybride evenement organiseren? Onze webcast studio helpt je met het bereiken van je publiek, waar ze ook zijn! Bekijk onze prijslijst voor de webcast studio of voor de webcast studio i.c.m. een hybride-evenement.

Professionele studio
1,5M safe met 2000 M2 eventruimte
studio setting Studio inrichting naar wens
Catering opties op aanvraag
Assistentie van onze audiovisuele partner
SugarCity Events team aanwezig
Wij hebben een aantal keer naar volle tevredenheid samengewerkt met SugarCity en met hun dedicated AV-partner Bazelmans. De livestreamevents die we hebben georganiseerd verliepen vlekkeloos. We zijn uitstekend en deskundig begeleid en kunnen de samenwerking met zowel SugarCity als met Bazelmans van harte aanbevelen.
Esther Waal, Financial Investigator