Home » Personeelsfeest

Personeelsfeest bij SugarCity Events

Een jubileum vieren of een andere belangrijke boodschap die je wilt delen? Een personeelsfeest kan om verschillende redenen worden ingezet, maar is altijd een goede manier om waardering te laten blijken en samenhorigheid te stimuleren. Een externe locatie geeft een andere dimensie aan het evenement, die vaak stimulerend werkt voor je medewerkers. Bij SugarCity Events hebben al veel succesvolle personeelsfeesten plaatsgevonden.

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie, maar meer nog naar een beleving. Daarvoor ben je bij SugarCity Events aan het juiste adres. In de voormalig suikerfabriek in Halfweg zijn afgelopen jaren meerdere ruimtes omgetoverd tot industriële eventruimtes. De originele details vertellen je het verhaal van de voormalig suikerfabriek.

Personeelsfeest op een externe locatie

Metershoge ketels, loopbruggen, markante stalen balken, trappen en bakstenen muren bieden een bijzonder decor voor ieder personeelsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat de verschillende ruimtes ook gecombineerd ingezet kunnen worden. Zo kun je een vertrek inrichten als break-out room, ontvangstruimte, tijdelijke keuken of productiekantoor. De Middenfabriek biedt plek aan meer dan 5.000 genodigden, terwijl de Binnenstraat en Turbinehal zijn juist erg geschikt voor bijvoorbeeld een lounge area.

Moderne faciliteiten

Hoewel behoud het uitgangspunt was bij de herontwikkeling tot industriële evenementenlocatie, is SugarCity Events subtiel voorzien van de meest moderne faciliteiten om jouw personeelsfeest optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan een supersnelle 950 Mbit WiFi-verbinding, krachtstroom aansluitingen, rigging en LED-verlichting. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van partners voor techniek, verlichting, cateraars en bewaking om elk event tot een succes te maken. Wij kunnen adviseren over het kiezen van geschikte partners, maar indien gewenst kun je ook zelf leveranciers selecteren.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen