Home » The voice of Holland terug bij SugarCity!

The voice of Holland terug bij SugarCity!

The voice of Holland kiest opnieuw voor SugarCity Events

Vorig jaar koos producent Talpa het decor van SugarCity voor The Battles van het populaire tv-programma The voice of Holland. Dit jaar keerde zij terug in SugarCity voor de editie van 2016. De beste kandidaten zongen hun weg naar The Battles en namen plaats in de battle-ring. Door het atrium ontstaat een unieke setting wat ook dit jaar garant staat voor spectaculaire beelden.

Seizoen 2016

In oktober 2016 startte het 7e seizoen van de populaire talentenjacht ‘The voice’, waar wederom op zoek wordt gegaan naar het beste zangtalent van Nederland. Dit jaar heeft The voice of Holland weer een kersverse jury. Nieuwkomers Guus en Waylon moeten het opnemen tegen de ervaren coaches Ali B en Sanne. Dit heeft al voor een spectaculaire strijd gezorgd tussen de coaches, om tot het sterkst team te komen. Binnenkort is het ook de beurt aan de kandidaten, wanneer zij het tegen elkaar opnemen in de battle-ring. Ook dit jaar zal er een extra ronde zijn, ‘The Knockouts’, waarbij de coaches lastige keuzes moeten maken tussen de eigen kandidaten.

Duurzame verbeteringen

Vorig jaar zijn de faciliteiten van SugarCity Events flink uitgebreid om Talpa optimaal te kunnen faciliteren. De eerste verdieping is gebruiksklaar gemaakt en de capaciteit van de elektra is verhoogd naar maar liefst 1500 KVA.

Dit jaar zijn wederom diverse aanpassingen gedaan. Zo is het dak vernieuwd en geïsoleerd, het internet aanbod uitgebreid met glasvezel en zorgen nieuwe noodtrappen ervoor dat er meer bezoekers mogen komen. De nieuwe LED-verlichting zorgt ervoor dat er minder licht ingehangen hoeft te worden en doet het goed op beeld omdat de armaturen professioneel zijn geplaatst tussen de pilaren. Ook is het herkenbare trappenstelsel aangepast, waardoor bij The Knockouts een volledig nieuwe setting zichtbaar zal zijn!

Uitzendingen

Vanaf vrijdag 2 december zie je de The Battles vanuit SugarCity, elke vrijdag om 20:30 op RTL4.

De Battles van The Voice Kids zijn te zien vanaf vrijdag 31 maart, ook op RTL4.

Foto Copyright: Sander Stoepker

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op