Home » Corona statement  – Update 25/06/2021

Corona statement  – Update 25/06/2021

Update 25/06/2021

Per 26 juni kan er gelukkig weer een stuk meer! Er wordt een onderscheid gemaakt tussen evenementen mét toegangs-testbewijs en events zónder:

• Met corona-toegangsbewijzen: het bewaren van 1,5 meter afstand is niet meer nodig bij evenementen waar een negatief testbewijs moet worden overhandigd. SugarCity Events heeft een teststraat op locatie staan, welke ook ingezet kan worden voor toegangstesten. Vraag hiernaar voor meer informatie.

• Zonder toegangsbewijzen: Evenementen zonder toegangsbewijs kunnen doorgaan indien er sprake is van vaste zitplaatsen en met inachtneming van 1,5 m afstand.

 

Update 05/06/2021

Vanaf 5 juni 2021 zijn er volgens de geldende richtlijnen 250 gasten (zittend) toegestaan bij SugarCity Events! Dit is toegestaan wanneer er een geldig corona toegangsbewijs kan worden overlegd, en geplaceerd 1,5 M afstand kan worden bewaard.

 

Update 22/09/2020

Op 18 september 2020 heeft de overheid aanvullende coronamaatregelenafgekondigd voor een aantal regio’s. Voor samenkomsten met meer dan 50personen, zoals congressen en zakelijke bijeenkomsten, geldt een meldplicht.

Wat betekenen de extra maatregelen voor ons?
Evenementen met een zakelijk karakter met meer dan 50 personen zijn toegestaan. Hier geldt wel een meldplicht. Evenementen met een feestelijk karakter zoals borrels of personeelsfeesten met gezelschappen groter dan 50 personen zijn niet toegestaan.

 

Update 13/05/2020

SugarCity Events volgt de nieuwe maatregelen van de overheid op ter voorkoming van verdere verspreiding van het COVID-19 coronavirus. Tot en met 1 September vinden er geen evenementen plaats bij SugarCity Events.

De verspreiding van het COVID-19 coronavirus is in een versnelling gekomen. De uitbraak van het virus – en de genomen maatregelen in diverse landen – hebben wereldwijd verregaande consequenties. Zo ook in Nederland, waar de overheid nieuwe maatregelen heeft afgekondigd om verdere verspreiding en besmetting te voorkomen.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op