For creators who want to stand out, SugarCity Events is a raw industrial venue that gives an everlasting #sweetrush!

De industriële locatie voor jouw event!

Vroeger een suikerfabriek, nu een rauwe en industriële evenementenlocatie, net onder de rook van Amsterdam. Van 1863 tot 1992 verwerkte de fabriek bieten tot suiker. Anderhalve eeuw later blijft SugarCity Events geschiedenis schrijven met onvergetelijke events! met 10.000m2 aan eventoppervlakte zijn de mogelijkheden eindenloos. Ons enthousiaste team denkt graag mee hoe een evenement een onvergetelijke belevenis wordt!

1,5M safe met 2000 m2 eventruimte
Parkeer op het terrein
Tegenover NS station Halfweg-Zwanenburg
Sugarcity events team aanwezig
Catering opties op aanvraag
950 / mbit wifi

Over SugarCity Events

SugarCity Events is een evenementenlocatie gelegen in Halfweg, tussen Amsterdam en Haarlem. Deze industriële locatie is 21.000 m2 groot. Dankzij de goed bewaard gebleven originele elementen van de voormalig suikerfabriek (1863-1992) én de moderne faciliteiten, is SugarCity Events een unieke evenementenlocatie te noemen. De hoge ruimtes met meerdere verdiepingen, de indrukwekkende atriums en andere historische details zorgen voor een rauw en industrieel decor voor zeer uiteenlopende events.

Het is bijzonder je te bedenken dat slechts enkele decennia geleden arbeiders in de Bietenwasruimte begonnen met het schoonspoelen van de bieten. Dit was de start van het productieproces van suiker. Elke ruimte heeft een eigen verhaal, dat maakt SugarCity Events ongeëvenaard.

Lees meer

Ontdek de ruimtes!

De evenementenlocatie SugarCity Events bevat verschillende industriële eventruimtes met elk een eigen karakter. Het kloppend hart van de voormalig suikerfabriek is de Middenfabriek, die door de Binnenstraat is verbonden met de Pulppersloods. Dit zijn de twee grootste evenementenruimtes van SugarCity Events. Ook zijn er ruimtes voor kleinere gezelschappen beschikbaar. Doordat de ruimtes zowel afzonderlijk als gecombineerd kunnen worden ingezet, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ontdek welke ruimte bij jouw evenement past.

Bekijk alle ruimtes

Nieuws

Corona statement  – Update 25/06/2021

Update 25/06/2021 Per 26 juni kan er gelukkig weer een stuk meer! Er wordt een onderscheid gemaakt tussen evenementen mét…

Hybride evenement locatie kiezen in coronatijd? Let op deze 5 punten!

Nu we leven in een anderhalvemeter-samenleving zijn hybride evenementen steeds populairder. Oftewel: fysieke evenementen waar mensen ook online aan deel…

Project Playground bij SugarCity Events

Rocking new event standards. De evenementenbranche is bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Waar pre-corona honderden – of zelfs duizenden!…

SugarCity Events transformeert Pulppersloods tot professionele webcast studio

Nu het verbod op evenementen is verlengd tot 1 september onderzoeken bedrijven welke mogelijkheden er op dit moment wel zijn….

Trotse partner van:

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op