Home » Filmpremiere

Filmpremiere

Filmpremière bij SugarCity Events

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor een filmpremière? SugarCity Events heeft diverse indrukwekkende ruimtes waar jouw productie op spectaculaire wijze gelanceerd kan worden. Genodigden zullen hun ogen uitkijken wanneer in een volledig verduisterde ruimte jouw première van start gaat want de rauwe sfeer in de voormalig suikerfabriek zet elke filmpremière kracht bij.

Originele details

Wat SugarCity Events zo bijzonder maakt zijn de uitstekend bewaard gebleven originele details, die stammen uit de tijd dat in het pand een grote suikerfabriek huisde. Neem nu de Pulppersloods: de indrukwekkende pilaren, bakstenen muren en hoge raampartijen van deze eventruimte maken de rijke geschiedenis van de voormalig suikerfabriek haast voelbaar. Een bijzonder decor voor een filmpremière.

Aangrenzende ruimtes

De eventruimtes op onze locatie kunnen afzonderlijk én gecombineerd worden ingezet. Wanneer er behoefte is aan een aparte persruimte, een garderobe of ontvangstruimte en/of VIP-ruimte, kan dit gemakkelijk gerealiseerd worden. Het SugarCity Events team denkt graag met je mee.

Faciliteiten & services

Bij ons staat niets je in de weg voor die spectaculaire première. Dankzij de aanwezigheid van een autolift en grote roldeuren kunnen grote voertuigen en materialen gemakkelijk in deze ruimte worden geplaatst. Ook hebben we een uitgebreid netwerk aan eventspecialisten waarmee we je in contact kunnen brengen. Liever zelf leveranciers selecteren? Dat kan ook.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen