Home » Turbinehal

Turbinehal

Unieke Elementen
  • Grote STORK generatoren
  • Origineel distributiepaneel
Neem contact op download brochure
50
50
50
Intro

SugarCity Events heeft een rijke historie en bij binnenkomst lijkt het dan ook alsof de tijd heeft stilgestaan. Elke nieuwe ruimte die je betreedt heeft een eigen karakter en doet je opnieuw verbazen. In de Turbinehal geen opsmuk, geen aangebrachte elementen, maar originele details.

De Turbinehal zorgde voorheen voor de stroomdistributie van de fabriek. De achtergebleven installaties – waaronder twee grote STORK generatoren – en het distributiepaneel, leggen deze historie bloot. Een glazen wand geeft bovendien zicht op nog te ontwikkelen ruimtes. In de Turbinehal hangt een haast magische doch intieme sfeer.

Met 200 m2 is de eventruimte perfect voor kleinschalige evenementen. De ruimte kan ook dienen als break-out room of tijdelijk productiekantoor voor events in de nabijgelegen Pulppersloods of Middenfabriek. Zo diende de Turbinehal tijdens de tv-opnames van The Voice of Holland al als tijdelijk productiekantoor.

De industriële eventruimte is geschikt voor gezelschappen tot 49 personen en heeft een eigen toegang.

VR + Feiten
Turbinehal I
Maximale capaciteit 120 personen

Oppervlakte

Begane grond: 200 m2

Afmetingen

Hoogte: 6 meter
Lengte: 18 meter
Breedte: 11 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi  
  • Maximum vloergewicht: 500kg/m2
  • Werkverlichting
  • Verwarming optioneel
  • Techniek set optioneel
  • Toiletgroep (niet aansluitend)
  • Toegang vanaf de Pulppersloods
  • Eigen toegang
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op