Home » Binnenstraat

Binnenstraat - Filmpremière

Unieke Elementen
  • Symmetrische pilarenstructuur
  • Karakteristieke langwerpige L-vorm
  • Bakstenen muren
Neem contact op download brochure
1590
200
330
Binnenstraat

De Binnenstraat is één van de eventruimtes en was eens de doorvoerader van de voormalige suikerfabriek. Tegenwoordig verbindt de Binnenstraat alle ruimtes binnen het complex met elkaar, en leent zich los ook uitstekend voor kleinere evenementen.

SugarCity Events biedt een bijzonder decor voor een filmpremière. In de Binnenstraat ontvang je vol trots een selecte groep persrelaties, fans of een combinatie daarvan.
De karakteristieke, symmetrische pilarenstructuur en de langwerpige L-vorm van de ruim 800 m2 grote ruimte zorgen voor een intieme doch rauwe sfeer. De grote deuren zorgen ervoor dat er gemakkelijk grote voertuigen en materialen in de ruimte geplaatst kunnen worden voor de première.

Meer ruimte nodig? De Binnenstraat leent zich los niet alleen uitstekend voor kleinere evenementen, maar kan ook dienen als break-out room of entree- en/of registratieruimte voor evenementen in de naastgelegen Middenfabriek of Pulppersloods, de twee grootste eventruimtes van SugarCity Events.

VR + Feiten
Binnenstraat
Maximale capaciteit 1590 personen

Oppervlakte

Begane grond: 831 m2

Afmetingen

Hoogte: 5 tot 15 meter
Lengte: 68 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • LED-verlichting
  • Krachtstroomaansluiting
  • Verwarming
  • Toiletgroep
  • Grote deuren, gemakkelijk laden en lossen (vrachtwagen toegankelijk).
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen
Cases - Evenementen in de Binnenstraat
260

Heembouw

Personeelsbijeenkomst Bekijk case
450

Sony

Partner event Bekijk case
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op