Home » Binnenstraat

Binnenstraat

Unieke Elementen
  • Symmetrische pilarenstructuur
  • Karakteristieke langwerpige L-vorm
  • Bakstenen muren
Neem contact op download brochure
1590
200
330
Intro

Elke evenementenruimte van SugarCity Events heeft eigen kenmerkende eigenschappen die doen herinneren aan de tijd dat in het pand de oudste suikerfabriek van Nederland huisde. Zo heeft de langwerpige L-vormige Binnenstraat (831 m2) een prachtige symmetrische pilarenstructuur. Hier is de vroegere functie aan af te leiden: de Binnenstraat diende als doorvoerader. Tegenwoordig verbindt de Binnenstraat alle ruimtes binnen onze industriële evenementenlocatie met elkaar.

De Binnenstraat leent zich los ook uitstekend voor evenementen voor kleinere gezelschappen. De diverse kleinere ruimtes waaraan de Binnenstraat grenst zijn in te richten als bijvoorbeeld break-out room of VIP-gedeelte.

De Binnenstraat staat tevens in directe verbinding met de twee grootste evenementenruimtes van SugarCity Events: de Middenfabriek en de Pulppersloods. De Binnenstraat is in die combinatie  uitermate geschikt als entree- en/of registratieruimte.

VR + Feiten
Binnenstraat
Maximale capaciteit 1590 personen

Oppervlakte

Begane grond: 831 m2

Afmetingen

Hoogte: 5 tot 15 meter
Lengte: 68 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • LED-verlichting
  • Krachtstroomaansluiting
  • Verwarming
  • Toiletgroep
  • Grote deuren, gemakkelijk laden en lossen (vrachtwagen toegankelijk).
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen
Cases - Evenementen in de Binnenstraat
260

Heembouw

Personeelsbijeenkomst Bekijk case
450

Sony

Partner event Bekijk case
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op