Home » Congres

Congres

Congres bij SugarCity Events

Voor het organiseren van een congres is vakkennis nodig. Het team van SugarCity Events heeft veel ervaring met congressen op onze locatie. Ben je op zoek naar een industriële eventlocatie die jouw boodschap kracht bijzet en waar een professioneel team optimaal kan ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

SugarCity Events is gevestigd in de imposante voormalig suikerfabriek in Halfweg waar originele details een indrukwekkend decor bieden voor een congres.

Eindeloze mogelijkheden

Veel bedrijven die een congres organiseren vinden het belangrijk dat de verschillende programmaonderdelen in aparte ruimtes kunnen plaatsvinden. Bij SugarCity Events is dit geen probleem. Daar waar de Middenfabriek en de Pulppersloods onze twee grootste eventruimtes uitermate geschikt zijn voor plenaire sessies, bieden wij nog verschillende kleinere ruimtes – zoals de Turbinehal, Binnenstraat of Bietenwasruimte – voor workshops of break-outs.

Moderne faciliteiten

Voor zo’n groot evenement is professionele technische ondersteuning  belangrijk. Wij maken gebruik van de meest moderne faciliteiten om jouw congres optimaal te ondersteunen. Zo beschikt onze locatie met een 450 Mbit WiFi-verbinding, krachtstroomaansluitingen, rigging en LED-verlichting. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van partners voor techniek, verlichting en audiovisuele ondersteuning. Indien gewenst kun je ook zelf leveranciers selecteren.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid en ligging van een evenementenlocatie is cruciaal voor het slagen van jouw evenement. SugarCity Events is gelegen tussen Haarlem en Amsterdam, nabij belangrijke uitvalswegen. Bovendien ligt het NS-station Halfweg-Zwanenburg voor de deur. De locatie is ook vanaf Amsterdam Schiphol Airport zeer gemakkelijk en snel te bereiken. Ook hieraan voldoet SugarCity Events!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

MPI Congres

Congres Congres
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen