Home » The voice of Holland

The voice of Holland

TV opnames

Pulppersloods Binnenstraat
  • Opnames The Battle van The voice of Holland
  • Opnames The Battle van The voice Kids
  • Opnames The Knockout van The voice of Holland
Neem contact op
300

Wij hebben voor SugarCity gekozen vanwege de prachtige, rauwe en industriële setting en de aanwezige faciliteiten TALPA

SugarCity is het toneel van The Battle en The Knockout van The voice of Holland. In de afgelopen weken vonden de opnames van het vervolg op The Blind Auditions plaats in SugarCity. De veertig overgebleven kandidaten strijden hier live voor een plaats in The voice of Holland.

Talpa heeft in totaal zes opnamendagen gedraaid in SugarCity. De kandidaten strijden in The Battle van The voice of Holland voor een plek in de live shows, als ook de kandidaten van The voice Kids. Het nieuwe spelelement van het programma ‘The Knockout’ is ook opgenomen bij SugarCity.

  • The Battle van The voice of Holland
  • The Battle van The voice Kids
  • The Knockout van The voice of Holland – nieuw element

Het decor van The Battle past perfect bij de industriële uitstraling van SugarCity. De boksring krijgt een extra dimensie door het atrium en het gebruik van de eerste verdiepingsvloer. Talpa had de eer om als eerste gebruik te maken van de verdiepingsvloer in de Middenfabriek. De locatie versterkt de setting van deze rondes van de The voice of Holland.

De opnames vanuit SugarCity zijn vanaf vrijdag 30 oktober iedere vrijdag te zien om 20:30 op RTL4. Voor meer informatie ga je naar de site van The voice of Holland.

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases