Home » Bedrijfsevenement Amsterdam

Bedrijfsevenement Amsterdam

Door de brede selectie aan ruimtes in SugarCity Events zijn zowel kleine als grote bedrijfsevenementen op hun plaats. Of je nu een jubileum viert, een relatie event organiseert of je medewerkers beloond; Sugarcity Events is de ideale plek.

Onvergetelijk bedrijfsevenement op een onvergetelijke locatie

Een bedrijfsevenement bij SugarCity is altijd memorabel. Het heeft alle faciliteiten die je van een eventlocatie verwacht, maar dan met de omgeving die je bij geen ander ziet. Door de verschillende ruimtes kun je ervoor kiezen om een event te creëren dat het best aansluit bij jouw doelen. Houd je het simpel en maak je alleen gebruik van onze grootste fabriekshal of voeg je onze binnenstraat toe als aankomsthal? Wil je een outdoor gedeelte gebruiken of liever alles knus binnen? De keus is aan jou!

Laat ons helpen met de organisatie van het event of bepaal alles zelf

Ons Sugarcity Events team staat klaar om met de organisatie van jouw bedrijfsevenement te helpen. Zo hebben wij veel ervaring op het gebied van faciliteiten, catering, techniek en styling van evenementen. SugarCity Events heeft haar partners zorgvuldig geselecteerd op diversiteit en kwaliteit en werken graag samen naar een onvergetelijk concept. Uiteraard is dit optioneel, en kun je ook zelf de partijen uitkiezen die naar jouw mening het meest geschikt zijn.

De ideale ligging voor bezoekers binnen en buiten de randstad

Door de centrale ligging tussen Amsterdam en Haarlem in combinatie met het toegankelijke terrein, is SugarCity Events  een van de meest flexibele feestlocaties. Met zowel de N200 plus station Halfweg-Zwanenburg voor de deur is de locatie zowel met openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar. Bovendien is er een parkeerplaats voor bezoekers waardoor niemand moeite hoeft te doen om op locatie te arriveren.

Vragen over de mogelijkheden van dit event type?

Mail ons   Of bel naar: +31 (0)20 – 369 01 13

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Opel

Binnenstraat Pulppersloods

O’Neill

Binnenstraat Pulppersloods

Stern Auto

Binnenstraat Pulppersloods
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen